Se incarca... Va rugam asteptati...

Magazin Online de produse naturiste Calivita

Producatori

Newsletter:


Beneficiile calitatii de membru Calivita

Daca aveti o comanda minima de 100 LEI, puteti solicita Cardul de Membru / Reducere Calivita, si beneficiati de o Reducere permanenta de 10% la toate produsele Calivita, plus Livrare Gratuita prin Curier Rapid.

  Care sunt avantajele membrilor Calivita?

Principalul avantaj, in cazul in care nu esti interesat de dezvoltarea unei afaceri proprii alaturi de CaliVita International, este accesul la o gama larga de produse de top, de o calitate deosebita, la preturi de distribuitor! In plus, vei beneficia  de informatii de ultima ora despre suplimentele alimentare,  vei avea oportunitatea de a profita de promotii foarte atractive, iar daca vei atinge  si un anumit volum de achizitii lunare (singur sau impreuna cu cei carora le-ai recomandat produsele CaliVita), vei beneficia de  discounturi speciale, care iti vor permite sa cumperi produsele Calivita la preturi incredibile!

  • 10% Reducere - se aplica la toate produsele Calivita, atat la prima comanda, cat si comenzilor ulterioare. card de membru calivita cu care ai 10% reducere la produse

  • Transport Gratuit - la prima comanda, costurile de livrare sunt suportate de firma Calivita, si vor fi scazute din valoarea totala a comenzii in momentul in care comanda este procesata de catre un operator.

  • Catalog Produse  | Lista Preturi - primiti gratuit catalogul cu toate produsele Calivita, un catalog de prezentare al firmei, o lista cu preturile produselor aplicabile membrilor Calivita, precum si multe alte materiale promotionale.

  • Abonament Gratuit Revista CaliNews - o data la 2 luni, veti primi gratuit prin colet postal, revista CaliNews, revista redactata si editata de catre firma Calivita. Din aceasta veti putea afla ultimele noutati, informatii si promotii despre produsele noastre, precum si multe alte sfaturi pentru sanatatea dvs.

  • Fara Costuri Suplimentare - Eliberarea acestui card de membru (sau mai bine spus, "Card de Reducere / Fidelitate") se face gratuit, prin urmare nu va asumati obligativitati financiare sau de efectuare periodica de comenzi CaliVita. Acest card reprezinta o modalitate de a va multumi ca sunteti clienti fideli CaliVita

  Dar dezavantajele?

Avand in vedere conditiile minimale de inscriere in reteaua Calivita, nu exista niciun dezavantaj in a deveni membru Calivita, nu ai niciun fel de obligatii privind cumparaturi minime periodice sau alte conditii de indeplinit. In plus, in cazul in care te-ai razgandit imediat dupa afiliere si nu mai doresti sa fii membru al retelei Calivita International,  nu este nici un fel de problema! Vom respecta decizia ta si vom accepta imediat sa ne returnezi produsele cumparate, in conditiile prevazute de legislatia in vigoare; iti vom inapoia pe loc, integral, contravaloarea acestor produse, fara niciun fel de taxe, comisioane ascunse sau penalizari.

    Cum obtin acest card?

Dupa ce ati ales produsele pe care doriti sa le comandati, si urmati pasii pentru finalizarea comenzii, pe langa datele obisnuite, precum: Numele si Prenumele, Adresa de Livrare, etc, in campul intitulat " Vreau sa devin membru", completati cu CNP-ul, Seria si Nr. cartii  de identitate. In cazul comenzilor telefonice este mai usor, fiind nevoie doar sa precizati ca doriti acest card, si noi va vom solicita toate detaliile de care avem nevoie pentru emiterea acestui card.

  Cine va avea acces la datele mele personale?

Exista 2 motive pentru care Calivita solicita anumite date personale membrilor sai. In primul rand, pentru a-i putea contacta, coresponda, transmite informatii utile legate de produse, evenimente, noutati, detalii legate de discount-uri, etc. Pentru toate acestea este nevoie de nume complet,  adresa, telefon si e-mail.
In al doilea rand,  din ratiuni de ordin financiar si fiscal - Calivita- are obligatia legala de a transmite autoritatilor informatii legate de persoanele fizice si juridice cu care colaboreaza, avand astfel nevoie de Codul Numeric Personal, codul de inregistrare fiscala in cazul persoanelor juridice si alte asemenea detalii.
Dorim sa te asiguram  ca toate aceste date sunt protejate si folosite cu maxim profesionalism, firma noastra avand  notificarea nr. 17142, eliberata de catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.
Codul de membru Calivita pe care il vei primi la inscriere serveste la o rapida recunoastere a partenerului,  fara a fi necesare interogari suplimentare ale bazei de date.